Rumpistol: Tilbage til Fremtiden - Elektronisk Musik for børn og voksne. Illustration: Zeloot

Elektronisk musik for børn (og voksne!) 

Rumpistol præsenterer ‘Tilbage til Fremtiden’

Tag dine børn med på en tidsrejse igennem 80 års elektronisk musik, når den elektroniske musiker og komponist Rumpistol inviterer til klanglig historietime og musikalsk legestue. Rumpistol introducerer et dj-sæt bestående af alt lige fra George Antheil’s Ballet Mécanique (1924) over Raymond Scott’s reklamemusik fra 60’erne, synthesizermusik med Kraftwerk og Jean-Michel Jarre i 70’erne og videre frem til i dag. 

Gennem den musikalske tidsrejse bliver børnene introduceret til elektronisk musik som kredser om temaer som teknologi, rumfart, synthesizere, robotter og meget andet.

I et sjovt og publikums-involverende show får Rumpistol skabt en forståelse af fortidens og nutidens teknologiske landvindinger, samt givet børnene en mulighed for selv at spille med.

“Rumpistol: Tilbage til Fremtiden” har to gange været nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets Børnejazznavn (2014 og 2017) og har bl.a. besøgt Hotel Cecil, Copenhagen Jazz Festival, Strøm Festival, Film i Skoven (Århus) samt optrådt under Vinterjazz på venues rundt omkring i landet.

Tech Rider: rumpistol_tilbagetilfremtiden_tech_18

Booking: rumpistol@gmail.com – tel: +45 60668657

Varighed: 30 til 60 minutter.

Målgruppe: 5 til 12 år + deres forældre/bedsteforældre.

Musik fra showet kan streames here:

Rumpistol: Tilbage til Fremtiden - Elektronisk Musik for børn og voksne. Illustration: Zeloot